Kadın Güreş Milli Takımı'ndan Başkan Şahin'e Ziyaret

2013 Büyükler Kadın Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Elmadağ Kam Eğitim Merkezinde sürdüren Büyükler Kadın Güreş Milli Takımı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti.

Belediye Haberleri 16.09.2013 17:35:26 0
Kadın Güreş Milli Takımı

2013 Büyükler Kadın Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Elmadağ Kam Eğitim Merkezinde sürdüren Büyükler Kadın Güreş Milli Takımı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında etti.

 

18-19-20 Eylül 2013 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte`de düzenlenecek olan 2013 Büyükler Kadın Dünya Güreş Şampiyonası öncesi Büyükler Kadın Güreş Milli Takımı son hazırlıklarını tamamlayarak Budapeşte`ye geçecek.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin`i ziyaret eden teknik kadro ve Milli sporcular, Başkan Şahin`e “Türkiye” yazılı bir tshirt hediye etti. Ziyaret sebeplerini, Milli takım Kampını ziyaret ederek,  şampiyona dan büyük başarılar ile döneceğimize olan inancının tam olduğunu ve bizlere güvendiğini belirterek destek olan, Elmadağ Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin bey’e, bizlere olan inançlarının boşa çıkmayacağının sözünü vermek ve kendilerine ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Milli Takım Teknik direktörü Yılmaz Arslan, Milli takım olarak şampiyonada ki hedeflerini de anlatattı; “Şampiyona öncesi hazırlıklarımız çok verimli geçti. Yaptığımız özverili çalışmalarımızın sonucunu şampiyonada büyük dereceler alarak göstereceğiz. Takım olarak iyi hazırlandık. Hedefimiz, Kadın Dünya Güreş Şampiyonasında Şampiyon olarak, Türkiye bayan güreş tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

 Milli Takım Sporcuları ile uzun süre sohbet eden Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Siz değerli Milli sporcularımızı burada ağırlamaktan ayrı bir kıvanç duymaktayım. Şampiyonadan en iyi dereceleri alacağınıza olan inancımız tam Özverili çalışmalarınızın sonucunu şampiyon olarak alacağınızdan hiç bir şüphemiz yok. Sizlere başarılar diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSIANKARA-ELMADAĞ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90